Wij zien de mogelijkheden

Tijd tekort? Snelle implementatie? Morgen leveren?

Hoezo 9 tot 5?

Wij denken buiten de kaders

Afspraak = afspraak

Het lijkt heel gewoon, maar wij doen het
Een korte kennismaking

Over ons

Wij maken optimaal gebruik van uw merkdragers om zo effectief mogelijk te communiceren met uw doelgroep. Wij verzorgen het productietraject van de implementatie van uw merk op uw merkdragers.

Voertuigparken, bewegwijzering, websites, verpakkingen, bedrijfskleding en drukwerk: uw merkdragers bepalen voor een groot deel de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw merk. Het is een uitdaging om deze dragers optimaal in te zetten voor uw bedrijfs- of merkcommunicatie.

Het communiceren van uw (beeld)merk op uw merkdragers en -processen is lastig. Denk aan consistentie, zichtbaarheid, duurzaamheid, milieubewustzijn, kosten, borging en beheer. Onze specialisten helpen u om de verbeterpunten te vinden en vervolgens ook door te voeren. Dan presteert uw merk op visueel, organisatorisch en financieel gebied weer optimaal.

Uw merk en huisstijl zijn een kostbaar bezit. Elbers Creatieve Concepten heeft de kennis in huis voor een juist beheer en onderhoud van uw merk en huisstijl. Uw merk en huisstijl blijven van waarde en bent u verzekerd van een blijvend optimale uitstraling. Daarbij bespaart u tijd en geld.

Print media

De verantwoordelijkheid voor printmedia zoals briefpapier, brochures, folders, posters en visitekaartjes is vaak versnipperd over afdelingen. Het is voor u goed om uw drukwerkpakket door ons onder de loep te nemen. Onze ervaring leert dat dit resultaat oplevert. Wij kunnen een besparing van 20 tot 30% realiseren op inkoop en verbruik: minder varianten, bundeling van inkoop en kleinere voorraden.
Bedrijfskleding

Hoe beter bedrijfskleding past en hoe mooier het er uit ziet, hoe enthousiaster de drager. Optimisme van uw personeel is goede eerste indruk en uw beste visitekaartje. Om tot de juiste bedrijfskleding te komen is een moeilijk traject. Denk aan draagproeven, maatvoeringen, verschillende normeringen, MVO-labels, de toepassing van veiligheidskenmerken en de implementatie van het merk of de huisstijl. Wij analyseren uw wensen en de wensen van uw personeel. Wij selecteren onafhankelijke leveranciers, begeleiden het productieproces en de distributie. Met gedegen analyse en keuze in kleiding gaat u slimmer en efficiënter met bedrijfskleding om. Het is onze expertise succesvol binnen uw organisatie op te zetten en te borgen.

Onze Diensten

Creatief

Creativiteit en ‘open minded’

Ons doel: een financiële én esthetische verantwoorde oplossing voor ieder project.

Faciliteren

Juiste product op de juiste plek

Wij zorgen voor het juiste product op de juiste plek door voorraadbeheer en snelle levering.

Realiseren

Wij bewaken de huisstijl

En we zorgen voor een juiste doorvoering van uw corporate identity op al uw uitingen.

Visual Branding

Uw merk zoals het moet

Wij bewaken de huisstijl en zorgen voor het juiste gebruik van uw corporate identity op al uw uitingen.

Implementeren

Snel en accuraat

Op alle huisstijldragers: magazines, bedrijfskleding, gevelbekleding, mailings, website, etc

Afspraak = Afspraak

We doen wat we beloven

Met onze no nonsense Twentse mentaliteit kunt u hier van op aan. Altijd.

We werken onder andere voor: